Denne opskrift stammer fra en af mine sundhedshelte, Umahro Cadogan. Kuglerne har en dejlig sur-sød smag og er gode som eftermiddagssnack.

INGREDIENSER

200 g rå cashewnødder
400 g dadler
1 spsk. grøn the, malet til helt fint pulver (brug f.eks. en elektrisk kaffemølle)
fintreven skræl og friskpresset saft af 1 økologisk citron
1 knivspids vaniljepulver eller ¼ stang vanilje, finthakket
½ tsk. stødt kanel
½ dl jomfrukokosolie

FREMGANGSMÅDE

Kør cashewnødder, dadler, grøn the, citronsaft og –skræl, vanilje og kanel i en food processor i et par minutter, til du har noget der minder om en grov masse til frugtpålæg. Tilsæt kokosolie og kør alle herlighederne i et par minutter atter en gang, til du får en fin glat masse. Tril den til kugler.
Hvis de virker lidt for klistrede, kan de trilles i fx sesamfrø

Tilbage til Opskrifter