Her er verdens bedste mysli, som stammer fra bogen “Spis dig yngre” af Thorbjörg Hafsteinsdottir. Myslien indeholder nødder, frø og kerner og dermed en masse sunde fedtstoffer, samtidig med at den indeholder havregryn, som giver en masse fibre og en god mæthedsfornemmelse. Den er en god start på dagen og kan spises på fx Skyr eller som knasende topping på en smoothie. Og så er det denne mysli, der fik min kæreste til at bryde flere års vane med franskbrød hver morgen. Nu er det Granolamysli!
INGREDIENSER
De tørre ingredienser De våde ingredienser |
FREMGANGSMÅDE
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål. I en anden skål blandes alle de våde ingredienser, undtagen reven citronskal. Bland derefter de to ting godt og grundigt sammen. Brug evt. hænderne, hvor plastikhandsker kan være en god idé. Fordeles på en bradepande med bagepapir. Bages ved 170 grader i ca. 15 min. Rør i myslien hvert 5. minut. Den skal føles tør, når du rører ved den. Citronskallen blandes i den færdige mysli. Bør opbevares i en lukket beholder og stå køligt. |